Fogyasztóvédelem

Takarékszövetkezetünk elkötelezett a fogyatékkal élő személyek esélyegyenlőségének megteremtése mellett a banki szolgáltatások igénybevétele terén. Ezért minden lehetséges és ésszerű eszköz alkalmazásával törekszik arra, hogy a társadalomban fogyatékkal élők csoportjai a fogyatékossággal nem érintett ügyfelekkel azonos minőségű, de speciális igényeikhez igazodó szolgáltatásban részesülhessenek.

Kérdőív a fogyatékkal élő Ügyfelek egyenlő esélyű hozzáférésének biztosításáról

A kérdőívet azzal a céllal alakítottuk ki, hogy Szövetkezeti Hitelintézetünk felmérhesse fogyatékkal élő ügyfeleink azon igényeit, amelyekkel biztosítható az általunk kínált pénzügyi termékekhez, szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés.
A kérdőív kitöltése önkéntes alapon, anonim módon történik, ezért kérjük, ne tüntesse fel nevét, vagy bármely azonosító adatát!
A kérdőív nyomtatott formában elérhető és leadható bármely fiókunkban, illetve postai úton elküldhető pénzintézetünk központjába(2377 Örkény Kossuth L. u. 34/a).

A 22/2016. (VI.29.) számú, a hitelintézetekben a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférését előíró szabályokról szóló NGM rendelettel összhangban ITT érhető el a jelenleg aktuális szolgáltatási térkép.

 

Adatkezeléssel kapcsolatos információk

Adatkezelési tájékoztató

 

Csalásmegelőzés

 

Az Örkényi Takarékszövetkezet csalás-megelőzési felelőse

Pethő Ilián compliance officer


2377 Örkény Kossuth L. u. 34/a

29/510-010

Az Örkényi Takarékszövetkezet csalás-megelőzési felelős helyettese

Balázs Gábor kockázatkezelő


2377 Örkény Kossuth L. u. 34/a

29/510-010