Hitelek

Az Örkényi Takarékszövetkezet felelős hitelezési tevékenységet igyekszik megvalósítani, ezért is csatlakozott a Magatartási kódexet aláíró pénzintézetekhez. Elsődleges szempont, hogy Ügyfeleinknek segítsünk megtalálni az igényeiknek legmegfelelőbb hitelformát, illetve a hitel teljes tartama alatt segítsük Önöket a felmerülő problémák megoldásában.
 
Fogyasztási hitelek

Szerződés minták:

 
Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Építési hitelek
Áthidaló lehetőségek hiteltörtlesztési problémák esetére.
 
Gyűjtőszámla hitel tájékoztató a deviza alapú kölcsönnel rendelkezők részére
 
KHR ügyféltájékoztató
 
Ügyfél tájékoztató fizetéskönnyítési és hátralékrendezési lehetőségek igénybevételéről jelzáloghitelek esetén (MNB 1/2016 ajánlás alapján)
 
Ügyféltájékoztató hátralékos adósok részére
 
 
Lakossági energiatakarékossági hitelprogram

Amennyiben Ön hagyományos vagy ipari technológiával épült lakóingatlanának energetikai korszerűsítését tervezi, vagy megújuló energiahordozó-felhasználásával szeretné az ingatlan energiaigényét fedezni és a fejlesztéshez beruházási forrásra van szüksége, igényeljen kedvezményes kamatozású hitelt a &#8222Sikeres Magyarországért" Lakossági Energiatakarékossági Hitelprogram keretében! A Hitelprogram keretében a Nemzeti Energiatakarékossági Program (NEP) és a Zöld Beruházási Rendszer Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogram (ZBR-EH) keretében elbírált pályázatokhoz igényelhető kedvezményes kamatozású hitel. A hitel összegét Takarékszövetkezetünk a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott forrásból biztosítja ügyfelei részére. A hitelprogrammal kapcsolatos terméktájékoztató a http://www.mfb.hu/ honlapon található!
 
A megalapozott döntés érdekében felkereshetik a Magyar Nemzeti Bank internetes oldalát, ahol hitel és lízing termék választó program áll rendelkezésükre.